skip to Main Content
motinq@motinq.nl
Oh The Wonderful Things We Do
Responsive Design

Website laten maken

Of het nu een nieuwe of de eerste website is voor je bedrijf: je wilt natuurlijk dat dit aansluit bij hetgeen waar jullie voor staan. Wij maken uiteraard gebruik van het bekende WordPress. Dit zal ervoor zorgen dat wij niet persé degene hoeven te zijn die jouw website blijven onderhouden (maar dat kan natuurlijk wel).

Drag & Drop Builder

Gamification

Een vrij groot begrip, want Gamification kan je op veel gebieden inzetten en soms ook nog wel eens met meerdere aspecten tegelijkertijd. Meer omzet, onboarding, collega’s uitdagen. Benieuwd wat dit voor jouw bedrijf kan doen?

Forward Thinking

Onboarding

Een nieuwe klant die je wilt introduceren bij jou als bedrijf, product of software? Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om een klant vanaf stap één al mee te nemen in welk proces dan ook. Met onboarding verbind je klanten.

WooCommerce Store

Webshop

Heb je naast informatie ook nog een heleboel te verkopen? Geen probleem! Wij kunnen ook een webshop aanmaken in je website.

SEO Optimalisatie

Met een nieuwe website wil je natuurlijk ook wel de juiste resultaten in een zoekmachine als Google. Met behulp van Yoast SEO en nog heel wat andere manieren kunnen wij je hier bij helpen.